Vastenactie 2015

Bericht diaconale werkgroep over onze vastenactie:
Dit jaar zal het vastenoffer bestemd zijn voor het opvangtehuis ‘The Homestead’ in Zuid Afrika. In Kaapstad hebben onze medeparochianen  Charles Eijkelboom  en René Parent het weeshuis ‘THE HOMESTEAD’ onder hun hoede genomen. Getroffen door de erbarmelijke staat van het opvangtehuis, hebben zij met verschillende ludieke acties geld opgehaald en een begin gemaakt met het opknappen van het gebouw. De slaapzalen en de toiletblokken zijn ondertussen gerenoveerd. Het volgende project is de keuken. Meer informatie kunt u lezen in ‘de Joris op ‘t Zand’.  

Als diaconale werkgroep hebben we voor het vastenoffer twee acties bedacht:

  • (Ver)koop loten voor de Loterij-actie.In de komende weken kunt u loterijloten kopen en verkopen. WERKWIJZE: U krijgt 20 loten (of meer) van de werkgroep. Deze verkoopt u in uw eigen omgeving voor €2, – per stuk.  Er zijn vele mooie prijzen te winnen, denkt u bijvoorbeeld aan een bierpakket, een kledingbon, een luxe kaaspakket, dinerbonnen en cadeaus. Alle prijzen zijn op basis van giften. Op 22 maart wordt na de kerkdienst de trekking gehouden.
  • Komt u gezellig met ons lunchen? Voor de vastenactie organiseren wij een luxe lunch op 26 april in de Joriszaal (aanvang ±12.30 uur). Charles Eijkelboom zal de lunch voor ons verzorgen en dat staat garant voor een exclusieve en culinaire maaltijd. Als parochie kunnen we door dit gezellig samenzijn het opvangtehuis in Zuid Afrika helpen. De prijs is €22,50 (inclusief wijn, eten en de gezelligheid), kleine kinderen eten gratis mee. Graag vooraf aanmelden en betalen op het rekeningnummer van de kerk o.v.v. vastenoffer-lunch 2015.

De opbrengst van beide acties gaat voor de volle 100% naar ‘The Homestead’ in Kaapstad.

Wilt u zich aanmelden voor de lunch of heeft u nog vragen over deze acties dan kunt u de diaconale werkgroep benadere