Uitje met Clara Gertrudis van Halteren

Uitje met Clara Gertrudis van Halteren

Op 26 mei willen we een bezoek brengen aan de Passiflorahoeve in Harskamp. Iedereen (partners, vrienden, bekenden) is van harte welkom om met ons mee te gaan.

‘De Passiflorahoeve’ is een zorgboerderij waar mensen met een beperking, op ontspannen wijze te midden van prachtige planten en vele dieren, kunnen werken. Wat deze hoeve uniek maakt, is haar grote collectie Passiflora’s en Aristolochia’s en haar tropische en Europese vlindertuinen met eigen vlinderkwekerij.

Programma:
Rond 11.30 worden we verwacht. We starten met een lunch en als het mogelijk is worden we rondgeleid. (dit is niet zeker) We kunnen in ieder geval een film zien over het werk van de passiflorahoeve.
Om 15.30 sluiten we af met koffie/thee in het restaurant.
De kosten € 16,50 (entree, lunch en middag koffie/thee) Pinnen is niet mogelijk (voor aankopen contant geld meenemen)

Wie mee wil  opgeven voor 23 mei bij Mary-Ann Borggreve Tel : 0318-483819 of e-mail: famborggreve@hotmail.com

Routebeschrijving: zie hieronder.
Oud Willigerweg 1, 6732 GB Harskamp

Route vanuit Harskamp: In de Dorpsstraat van Harskamp vindt u een Shellpomp. Naast dit benzinestation bevindt zich de Kraatsweg. Rijd deze op en blijf de Kraatsweg volgen, u passeert een aantal T-kruisingen, na ongeveer twee kilometer ziet u een gewone kruising. U gaat rechtdoor de Oud Willigerweg op. De eerste inrit – na ongeveer 450m – aan uw linkerhand brengt u bij ‘De Passiflorahoeve’.