Kinderkerk juni & juli

Hieronder vinden jullie de informatie over de kinderkerk in juni en juli. In juni en begin juli hebben we nog een aantal keer gewoon kinderkerk. Tijdens de zomervakantie is er af en toe kinderkerk light, maar regelmatig ook niet, omdat velen van jullie dan op vakantie zullen zijn.

Zondag 19 juni – Vandaag lezen we het verhaal over Jezus die twee bezeten mannen geneest door de boze geesten in hun hoofd naar de varkens toe te sturen. Een bijzonder verhaal en ook wel een beetje vreemd. Goed om met elkaar over door te praten.
Zondag 26  juni – kinderkerk light
Zondag 3 juli  – Op deze zondag is er nog een keer kinderkerk, voordat iedereen op vakantie gaat. Het verhaal gaat over de  vrienden van Jezus, die overal gaan vertellen dat er goed nieuws is, want Jezus komt. Dit sluit mooi aan bij de viering van deze ochtend, waarin mgr. Glazemaker zijn 60-jarig priesterjubileum herdenkt.
Zondag 10 juli – geen kinderkerk (viering van Schrift en Gebed)
Zondag 17 juli – alleen kinderkerk voor de kleintjes, als die er zijn
Zondag 24 juli – geen kinderkerk
Zondag 31 juli  – kinderkerk light

Kinderkerk light is een eenvoudige versie van kinderkerk, waarbij de nadruk ligt op een gezellige tijd met de jongste kinderen.  Er wordt een verhaal verteld en eventueel een knutsel of een spelletje gedaan met de aanwezige kinderen.

De vieringen beginnen zoals altijd om 10 uur.
We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!
Tot ziens bij de kinderkerk in de Joris op ’t Zand!