Kinderkerk mei/juni

Een berichtje van de kinderkerkleiding: Wat een mooi weer, hè? Het lijkt wel zomer! En voor veel kinderen is het nog vakantie ook. Geniet ervan met elkaar! Hieronder vind je een overzicht van de vieringen in mei met kinderkerk:

Vieringen:
Zondag 13 mei: Schriftlezing en gebed (geen kinderkerk)
Zondag 20 mei: Pinksterfeest – kinderkerk
Zondag 27 mei: De eerste christenen – kinderkerk
Zondag 3 juni: thema nog onbekend – kinderkerk
Zondag 10 juni: Schift en gebedsviering (geen kinderkerk)

Voor in de agenda:
Op zondag 1 juli is er weer een viering met jong en oud, waar twee kinderkerkleidsters aan meewerken. We hopen jullie daar allemaal te zien. Na de viering en het koffiedrinken willen met met de kinderen en hun ouders (jullie dus!) picknicken en naar een leuke speelplek in/om Amersfoort gaan. Van harte uitgenodigd om mee te gaan! (half juni volgen de details!)

Sparen voor Stichting Jarige Job
Op dit moment sparen we voor stichting Jarige Job. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Wist je dat voor ruim 61.000 kinderen in Nederland dit niet vanzelfsprekend is? Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Spaar jij met ons mee? Neem iedere zondag een centje mee voor in de spaarpot. Dank je wel!

Tot ziens!We zien je graag in een van de vieringen om 10 uur, dan maken we er een gezellige en leerzame ochtend van met elkaar!