Kinderkerk oktober

Bericht van de kinderkerkleiding: 
Beste allemaal, iedereen weer helemaal gewend aan school en werk? Fijn dat we veel van jullie weer gezien hebben in de kerk! 

Hieronder vind je een overzicht van de vieringen in oktober:
Zondag 7 oktober:   Jozef en zijn broers– kinderkerk 
Zondag 14 oktober:  geen kinderkerk i.v.m. Schrift en gebed                                                                                  
Zondag 21 oktober: Een rijke man komt bij Jezus – kinderkerk
Zondag 28 oktober:  Bartimeus kan weer zien – kinderkerk light

Voor in jullie agenda: Sint Maarten op 10 én 11 november!
Sint Maarten vieren we samen met de lutherse gemeente op zondag 11 november in een feestelijke eucharistieviering in onze kerk. 

De dag ervoor, zaterdagmiddag 10 november, zijn de kinderen om 16:00 uur welkom in de Lutherse kerk aan de Langestraat om samen met hun ouders een mooie lampion te maken en de traditionele Sintmaartenspannenkoeken te eten. Daarna vertrekken de kinderen en hun ouders naar de St. Joris op ’t Zand waar om 18:00 uur in het kerkportaal het verhaal van Sint Maarten zal worden verteld. Na het verhaal gaan de kinderen op pad met licht en lied in de vaste hoop op meer of minder gezonde zoetigheid. Na afloop, omstreeks 19:00 uur, is er chocolademelk en koek voor de kinderen en glühwein voor de volwassenen. Heel gezellig als de kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Welkom! 

 

Schoenmaatjes
Ook dit jaar doen wij weer mee aan deze mooie actie van Edukans. We starten ergens in oktober. Omdat gebleken is dat het activeren van de barcode en het betalen van de verzendkosten niet voor iedereen even duidelijk was, gaat het dit jaar weer op de ouderwetse manier: bij het inleveren van de doos ook 6 euro meegeven. Activeren en betalen zal dan “centraal” gebeuren. De uiterste inleverdatum is zondag 2 december
U vindt hier meer info over deze actie.

We hopen je binnenkort weer te zien bij een van de vieringen en in de kinderkerk. Tot gauw!