Sponsorloop voor de voedselbank

Een sponsorloop, ‘Denk niet te snel dat is niets voor mij’, want het is een loop voor iedereen, wandelen of hardlopen alles mag. Waarom? Om samen zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor onze reservepot voor de voedselbank. De reservepot wordt door de voedselbank regelmatig aangesproken om op het laatste moment verse producten in de aanbieding te kunnen kopen. Hierdoor is het mogelijk dat de mensen die gebruik moeten maken van de voedselbank ook verse producten krijgen.

Hoe gaat de loop in zijn werk:

Er wordt een kort parcours uitgezet op de stadswal / plantsoen van de Bloemendalse straat tot aan de Koppelpoort. Het is de bedoeling dat iedereen in zijn eigen tempo zoveel mogelijk rondjes loopt. Dit mag hardlopend, of wandelend tot zelfs met de rollator. Iedereen die mee doet kan zich vooraf inschrijven en krijgt dan een formulier mee. Met dit formulier kan iedereen bij zijn eigen vriendenkring, familie en buren langs om een bedrag per ronde gesponsord te krijgen. Het formulier (met het aantal gelopen rondjes) kan in de dagen na de loop worden gebruikt om het geld op te halen.

Al met al een leuke en actieve ochtend waarop we iedereen graag uitnodigen om aan de start te verschijnen. Ieder rondje telt en levert een extra bedrag op in de reservepot voor de voedselbank.

 

Wanneer:        Zondag 10 april 2011

Tijd:                 12.00 uur – 13.00 uur

Lunch:             13.15 uur – 14.00 uur ( voor de deelnemers gratis/ voor de anderen € 2,50)

Waarom:         Een leuke, gezellige en actieve ochtend in de vastentijd voor de voedselbank