Startavond huiskringen

Ook dit jaar zullen er weer huiskringen bij elkaar komen. Er zijn momenteel drie huiskringen. Een huiskring is een groepje mensen dat maandelijks een avond bij elkaar komt om met elkaar praten over onderwerpen die gaan over geloof en leven. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van een bijbeltekst.
Een aantal van u neemt al deel aan één van de huiskringen. Maar misschien neemt u geen deel, maar u heeft wel belangstelling. U bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Net als voorgaande jaren willen we na de zomer weer beginnen met een open en gezamenlijke start van de huiskringen. Iedereen die komend jaar wil meedoen is van harte uitgenodigd. Deze gezamenlijke start is al op korte termijn, namelijk op

WOENSDAG 7 SEPTEMBER A.S.

 

Wat staat er op het programma?
Allereerst beginnen we om 19.00 uur in de Joriszaal met een eenvoudige maaltijd. Voor de maaltijd wordt gezorgd, maar een bescheiden bijdrage zal worden gevraagd. Vanuit elke huiskring zal iemand iets vertellen over de invulling. Daarna zullen we vragen, wensen en plannen bespreken voor het komende jaar. We besluiten de avond met een avondgebed.
Iedereen is van harte welkom, maar bent u van plan om te komen, dan wel graag opgeven vóór 5 september a.s. bij:
Grete Verhey-de Jager, pastoor, telefoon: 033 4940390. e-mail: gv@okkn.nl
Angela Berben, pastoraal werker, telefoon: 033-8886503. e-mail: angela.berben@casema.nl
                                                                                       
NB: Heeft u wel belangstelling om deel te nemen, maar kunt u 7 september niet komen, neemt u dan ook even contact op!