Kinderkerk mei

Kinderkerk mei

Wat een feesten hebben we gevierd in de afgelopen weken. Het Paasfeest in de kerk was erg leuk en het paaseieren zoeken viel bij zowel de grote als de kleine kinderen in de smaak! Eén paasei was heel moeilijk te vinden… Totdat we er achter kwamen dat een muis hier lekker van gesmuld had! Ook bij de diakenwijding op 19 april was het druk, er waren heel wat kinderen bij. Het werd een mooi feest en bij een feest hoort een slinger. Namens diaken Louis heel hartelijk bedankt voor de mooie feestslinger die jullie gemaakt hebben met elkaar. Voor een fotoverslag van deze dienst kun je terecht op de website

In mei is er weer twee keer kinderkerk namelijk: 
Zondag 3 mei: Vandaag lezen we het verhaal, de gelijkenis, over de ware wijnstok. Jezus vertelt in dit verhaal wie hij is en dat doet hij graag door zichzelf met iets te vergelijken. We praten met elkaar over de lente en de groei van bomen en planten, we spelen een spel en we gaan een wijnstok knutselen.
Zondag 24 mei: Vandaag vieren we het Pinksterfeest, dat gaat over de Heilige Geest die aan de discipelen, aan de gelovigen wordt gegeven. Ook vieren we bij dit feest het begin van de kerk. Het is als het ware de verjaardag van de kerk. Dat wordt dus weer een mooi feest!

Zondag 3 mei   – kinderkerk
Zondag 10 mei – geen oppas of kinderkerk
Zondag 17 mei – oppas voor de allerkleinsten
Zondag 24 mei – kinderkerk
Zondag 31 mei – oppas voor de allerkleinsten 

Namens de kinderkerkleiding: tot ziens deze maand, bij de kinderkerk!