Kinderkerk juni/juli

Onderstaand weer wat nieuws over de kinderkerk. Nog een paar weken school en dan is het zomervakantie! Een heerlijk vooruitzicht, hoewel het soms nu al als vakantie voelt met dit mooie weer. 

Vanaf 16 juli tot en met 21 augustus is er geen kinderkerk, i.v.m. de zomervakantie. Ook op 8 juli is er geen kinderkerk, dat is een viering van Schrift en gebed. Dit betekent dus dat 1 juli de laatste viering is met kinderen, voor de zomerstop. We sluiten die viering af met een gezamenlijke lunch met kinderen (0-11 jaar) en ouders. Zie de informatie hieronder! 

Hieronder vind je een overzicht van de vieringen in juni/juli met kinderkerk:
Zondag 17 juni:  bijbel basics – kinderkerk
Zondag 24 juni: Jezus wordt gedoopt – kinderkerk light
Zondag 1 juli: Viering met jong en oud (dochtertje van Jairus)
Zondag 8 juli: geen kinderkerk ivm Schrift en gebed
Zondag 16 juli: zomervakantie is begonnen – geen kinderkerk tot en met 19 augustus.              

Viering jong en oud & lunch met kinderen en ouders in het park. Op zondag 1 juli is er weer een viering met jong en oud, we hopen jullie daar allemaal te zien. Na de viering en het koffiedrinken gaan we met de kinderen en hun ouders (jullie dus!) picknicken en naar een leuke speelplek in Amersfoort. Van harte uitgenodigd om mee te gaan! 

Om 11.45 uur vertrekken we met fiets of auto naar de natuurspeelplaats Waterwingebied (lageweg, Amersfoort).Er wordt gezorgd voor een lunch en wat speelmateriaal. In de natuurspeeltuin zijn schommels, een klimtoren, twee waterpompen en een watergeul, een grasveld  en een picknicktafel om te zitten met elkaar. Het is handig als je wat extra kleding meeneemt voor het geval je kind nat en/of vies wordt. Ga je met ons mee? Graag opgeven met hoeveel personen je komt. (Mocht het echt slecht weer worden, dan besluiten we enkele dagen van te voren of we een regenprogramma zullen volgen: waarschijnlijk zal dit bowlen oid zijn. Daar zullen wel kosten aan verbonden zijn. We informeren de deelnemers daar tijdig over). 

De vieringen in Amersfoort beginnen zoals altijd om 10 uur, in de st. Joris op ’t Zand, ’t Zand 13.
Jullie zijn van harte uitgenodigd!