Livestreamvieringen voortaan vanuit onze kathedrale kerken

In de meeste Oud-Katholieke parochies vindt iedere zondag een (eucharistie)viering plaats. De gegevens hiervan vindt u op de websites van de plaatselijke parochies. U bent van harte welkom!

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is in de kerken mee te vieren zijn iedere zondag en bij speciale gelegenheden de vieringen vanuit de kathedrale kerken in Utrecht en Haarlem via een YouTube livestreamverbinding te volgen.

De vieringen vanuit de kathedrale kerk van de H.H. Anna en Maria te Haarlem worden uitgezonden op het kanaal Oud-Katholiek Haarlem.

De vieringen vanuit de kathedrale kerk van Sinte Gertrudis te Utrecht worden uitgezonden op het kanaal van Oud-Katholiek Utrecht.

Door u op één of beide kanalen te abonneren (klik op knop abonneren naast de naam van het kanaal op YouTube) kunt u de livestreams eenvoudig terugvinden. U kunt YouTube bekijken op uw laptop, desktop, tablet of telefoon maar ook op uw digitale televisie.

Wanneer u in het kanaal op het belletje (icoontje naast abonneren) klikt stelt u herinneringen in. U zult hierdoor een signaal (herinnering) krijgen wanneer er een nieuwe viering wordt uitgezonden.

Collectes en giften

Tijdens de viering – bij de opdracht van de gaven – wordt een collecte gehouden. De opbrengst van deze collecte is bestemd voor de parochie. U kunt daaraan bijdragen via de QR-code die tijdens de viering in beeld wordt gebracht.

De collecte aan het einde van de vieringen is bestemd voor de landelijke kerk. Aan de service van de livestreams zijn kosten verbonden. De komende weken wordt hiervoor gecollecteerd. U kunt voor uw bijdrage gebruikmaken van de QR code die aan het eind van de livestream ook in beeld zal worden gebracht. U kunt uw bijdrage tevens zelf overmaken op rekeningnummer NL06 ABNA 0214 1901 29 t.n.v. Oud‑Katholieke Kerk van Nederland.

Dank voor uw bijdrage!