Blikkenactie

Helpt u mee?

De Diaconale werkgroep van onze parochie wil de voedselbank in Amersfoort steunen en heeft deze als haar jaarproject uitgekozen. Het gaat momenteel heel slecht met de Voedselbank. Er is geen voorraad meer waaruit men kan putten om elke week 100 pakketten klaar te maken. De medewerkers maken zich daar grote zorgen over. Een dringend beroep wordt dan ook gedaan op kerken en particulieren om te helpen.  
   Voedsel-Focus-Amersfoort heeft grote behoefte aan houdbare artikelen. Naast conservenvoedsel is ook behoefte aan “drogisterij” artikelen zoals shampoo, tandpasta en luiers. Het hele jaar door gaat de diaconale werkgroep verschillende inzamelingsacties organiseren. We beginnen met een Blikkenactie. De komende vier weken willen we een piramide van conservenblikken bouwen: blikken met groenten, appelmoes, fruit enz.enz.
We streven er naar om minimaal 150 blikken begin december bij de Voedselbank aan de Koppelweg af te kunnen leveren. Deze blikken piramide staat in de Joriszaal onder de schouw. U kunt uw blikken inleveren bij de diaconale werkgroep of zondags na de dienst uw blikken op de piramide zetten. De medewerkers van de Voedselbank zouden het fantastisch  

vinden als u regelmatig een paar boodschappen extra koopt voor de voedselbank, de diaconale werkgroep zorgt voor de aflevering.. Met uw bijdragen worden mensen die het minder hebben dan u op een heel goede manier geholpen.