Vrouwenvereniging Priscilla ontving Concha en Clara

Dit jaar was het de beurt van “Priscilla” om de jaarlijkse gemeenschappelijke avond te organiseren voor het drievrouwschap waaronder Concha uit Utrecht en Clara uit Amersfoort.
Een flinke koppel dames toog op 5 oktober jl. ’s avonds naar Hilversum waar om 20.00 uur begonnen werd met koffie/thee en iets lekkers.
Vervolgens werden we aan het werk gezet. We hadden de opdracht gekregen een scherp mesje mee te brengen en omdat we vreedzame gedachten hebben, vermoedden we dat het iets met een stukje te maken zou hebben, maar wat …? Het bleek dat we, na een uitgebreide instructie, een bloementaart gingen maken. Alles was goed voorbereid door de dames van de bloemengroep en er stonden emmers klaar met de prachtigste rozen, gipskruid etc.
Het resultaat was verrassend. Iedereen had zijn creativiteit aangewend waardoor iedere ‘taart’ verschillend was. Het was een plezier de tafels langs te lopen en telkens oprecht te kunnen zeggen ‘wat mooi, apart, bijzonder!’
Omdat wij nog met de trein v.v. naar huis moesten, besloot een Clara-dame de pastoor een bezoekje te brengen en om plastic tasjes te vragen. Die avond was op het journaal het bericht dat er veel te weinig groenten en fruit wordt gegeten, welnu wij waren tevreden met de tasjes van Sjouwerman Groenten en Fruit.
Onder het genot van een glaasje met toebehoren konden we nog even napraten, waarna we trots met onze aanwinst huiswaarts togen.
Volgend jaar is Clara weer aan de beurt, aan ons de schone taak om te proberen deze avond te evenaren. Priscilla, heel veel dank!