Komende tijd geen vieringen ivm Coronavirus

Beste parochianen, gastleden en bezoekers,

Als kerkbestuur van de parochie Amersfoort hebben wij helaas moeten besluiten om tot nader bericht, geen vieringen, gebedsdiensten, avondgebeden, koorrepetities, gemeentevergaderingen en andere bijeenkomsten in onze kerk en in de Joriszaal te houden. Dit betekent ook dat er aankomende zondag 15 maart géén eucharistievering is.

Met pijn in het hart nemen wij deze maatregelen. We doen dit gelet op de grote regionale spreiding van onze parochianen en gastleden én met name ook vanwege de gemiddelde leeftijd van onze kerkbezoekers. Wij achten het daarom niet verantwoord om deze bijeenkomsten door te laten gaan.

We roepen op tot gebed voor allen die, op wat voor wijze ook, door het virus getroffen worden alsook voor degenen die alles in het werk stellen om de gevolgen van het virus zoveel als mogelijk is in te beperken.

 We wijzen u graag op de website kerkdienstgemist.nl waar oud-katholieke vieringen vanuit Den Haag en Utrecht, te volgen zijn of te bekijken zij als zij eerder gehouden zijn.   

Laten wij met elkaar in gebed verbonden blijven en maakt u vooral ook gebruik van de telefoon, de mail en andere communicatiemiddelen voor onderling contact en bemoediging.

De berichtgeving vanuit de landelijke kerk kunt u hier vinden.

Met een hartelijke groet,

namens het kerkbestuur.