OPEN KERK

Op elke zaterdagmiddag (als regel) is de kerk geopend tussen 14.00 – 16.00 uur. Wanneer ’t mooi weer is staan de buiten deuren uitnodigend wijd open. Wanneer ’t koud is houden we de binnendeur dicht, maar staat de buiten-zijdeur op een kier. Ook staat er een bord op de stoep welke aangeeft dat de kerk open is én soms hangt er een vlag uit. In het informatiebord op de gevel, naast ’t kerkportaal, kunt u ook lezen wanneer de vieringen zijn, oa op zondag om 10.00 uur en op donderdagavond om 19.00 uur.

U bent van harte welkom in ’t kerkgebouw, om ’t van binnen te bekijken, om een kaarsje aan te steken bij Maria of om een gesprek aan te knopen met één van de vrijwilligers of met de pastoor (soms is hij ook aanwezig). En u treft ’t soms ook dat er op zaterdagmiddag musici in de kerk aan ’t oefenen zijn, met bv orgel en dwarsfluit.

Mocht u denken: daar wil ik mij ook wel voor inzetten als vrijwilliger, dan kunt u dat kenbaar maken middels een email te sturen aan de pastoor van de parochie, Rudolf Scheltinga, via pastoor@amersfoort.okkn.nl, met als onderwerp ‘vrijwilligerswerk’. Vervolgens wordt in een gesprek verkend wat uw mogelijkheden zijn én welke wensen en mogelijkheden wij hebben.

Mocht u buiten deze uren met een groep de kerk willen bezoeken dan willen we als parochie dit graag mogelijk maken. Neemt u dan vooraf contact op met pastoor Rudolf Scheltinga, via telefoonnummer 06-55768444 of via de mail pastoor@amersfoort.okkn.nl en dan bekijken we wát er mogelijk is. Want u ontvangen doen we graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *