“25% korting op theologie!

In de publicatieserie van het Oud-Katholiek Seminarie verschijnen regelmatig nieuwe boeken, ze bestrijken veel gebieden van de theologie. Wat minder bekend is, is dat je je er ook op kunt abonneren. Hieronder staat een tekstje dat zowel voor jullie bedoeld is als ook voor parochiële media – een abonnement is een goede manier om bij te blijven en eens buiten de bubbel van de eigen interesse te kijken:

“25% korting op oud-katholieke theologie!

Wie bij wil blijven in de oud-katholieke theologie kan twee keer per jaar z’n hart ophalen. Zo vaak verschijnen namelijk nieuwe delen in de Publicatieserie van het Oud-Katholiek Seminarie, beter bekend als de “Seminariereeks.” De onderwerpen zij divers, ze beslaan alle theologische vakgebieden. Dat heeft een nadeel dat ook een voordeel is: soms zal een onderwerp je niet gelijk aanspreken, maar zo’n deeltje lezen helpt je wel verder te kijken dan je theologische neus lang is. Buiten je eigen bubbel lezen is heel gezond.

Het goede nieuws is: dit kan met 25% korting. Wie zich op de Seminariereeks abonneert krijgt die korting, hoeft er niet meer aan te denken deze boeken te bestellen, en krijgt een verbreding van de eigen horizon meegeleverd. En is het boek helemaal niets? Dan kun je het ook nog weggeven aan iemand die zich wel helemaal voor dogmatiek interesseert, of voor liturgiegeschiedenis, of voor kerk in de samenleving, om maar een paar recente onderwerpen te noemen.

Nieuwe abonnees kunnen zich aanmelden bij Uitgeverij Pascal: uitgeverij.pascal@okkn.nl.”

En wilt u meteen kijken wát er allemaal (nog meer) verkrijgbaar is, kijk dan in de webshop: Oud-Katholieke Webshop – Een andere Oud-Katholiek Kerk van Nederland Sites site (oudkatholiek.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *